Apr 21, 2009

^^ PeRinGaTaN BaGi YG X TaWu N X iNgaT ~~

SiLe TaJamKan MaTe AnDa KeTiKa MemBaCe..

TuLiSaN CuMiL CKiT..haha..

MyEm0.Com

Fakta kesihatan Fakta kesihatan shuhmy




♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

7 oRg SyG Sy:

asilahmuhajer said...

seramnye bila baca pasal kesihatan tu. esp bab bawang goreng tu. dahsyat betul taktik perniagaan ni kan?? anyway, tq for the information...

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

tulaaa..terkejot ble bce...huhu...

doriyuckey said...

btoll:)
kitorng wat exp kat mrsm dulu, letak kuah maggi yg rendam mee ngan wax tu, tuang kat pokok sederhana saix nye, few days later, pokok tu layu, pastu mati-__-

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hah???yeke...aduiihhh,,,takotnyeee shaye..dah la pemakan meggi tegar..uhuk2..

Wan Salleh said...

haih..sume pakat takut nak makan ni..
nila peluang baik utk abg2 MLM utk promote makanan kesihatan kt cni..
boleh cik reen??haha..

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

wan!!!!!!!!!hehe..abg2 MLM tuh apekah wan?mknn kesihatan apekah?

tak ada yang tak bisa said...

maav nona bru blz,,,
kalo mau cursor kya saya,,
non klik aja link dibawah ini,,,
http://pojokjeruklegi.blogspot.com/2009/03/efek-cursor-lagi.html

selamat mencoba,,

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com