Dec 15, 2009

♥ CuTi SeM AdaLaH MaSe UnTuK..... ♥

Salam shumeee...

haah..cuti sem mmg masa untuk:

1) melenggang pewot dan pinggang di rumah..
2) menternak lemak2 pd bhgn2 yg sepatotnye..
3) mengqada' tito2 yg x cukop mse di USM..x cukop tito ke?mcm terlbey jekk..wahaha..
4) perabih duwet parents dan duwet simpanan cndri..*ini wajib*
5) dating bersama teman2 sambil cuci mata di cinema atau window shopping, buat senaman tgn dgn bermaen bowling atau mengeringkan vocal cord dgn berkaraoke..hehe..
6) .......korg tmbh cndrik la yek :)

lepas pulang dari b.pahat hari tuh, kezen2ku dtg rumah..sesungguhnya ak sgt hepy kerna sudah bertaun jugakla ktorg x jumpe..hehe

b4 dorg lik sg.buloh tuh, ktorg p cuci mata dan membakar kalori di city square jb..haha..

jom usha pic2 kami..

:: kami bersama boyfie bru shaye!!haha ::

:: me wif him..lebiu la!! ::

:: suraya wif my DOMO!so jelessss maaa..haha ::

:: kak ar wif him jugakkkkkkkkkkkkk...jeles2..haha ::

hari sabtu lepas, julie ajak datang rumah diye..

ade kenduri dan marhaban utk adek diye yang mawu berkhatan @ bersunat..

cuti2 skola ni rmi parents2 yg berebut2 nak sunatkan anak bujang dorg kn..

mama pon dah terpkir2 cuti skola taun depan nak sunatkan adek ak, si jiji tuh..

ni pulak pic ak dan mereka2 di kenduri uma julie tuh..


:: kat uma julie ::

:: azizi n julie ::

:: azizi wif pak itam ::


:: me wif julie ::

di kesempatan ini, ak nak wish congratz kt my beloved mama sbb dpt anugerah ari sbtu yg lepas dari maybank berhad..

:: mama pas lik dinner..b4 tuh x sempat capture sbb lom lik dri uma julie..hehe ::

:: nila certificatenyee,,congratz mama..tq maybank!hehe ::

lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

12 oRg SyG Sy:

shahrin yusof said...

X jmpe pon ngn patung tu mse pegi CS mggu lepas...katne tu???

dah mcm patung kat midvalley plak...

AzuanBudakPandai said...

minat tol nampak ngan patung tue hihi

Mohd Nasri Md. Nasir said...

grngnye bf dia..gigi tajam..hehe
tkut nas tgk..
btw, congratz to mama jgk..hsil usaha dia slme 20 tahun diperakui..

Fiq said...

tido pun kena qada... perghh...ni mmg kuat buat ibadah ni=D

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

shahrin:ade2..kt ground floor..hehe..bru letak kot..cute sgt..weee

azuan:minat..sgt cute..n unique..hehe

nas:tq..btw,bf reen mmg garang!watch out!

fiq:hahaa..sje je tuh

chanz said...

6 - maraton citer sampai pening..
7 - main game dotA sampai pengsan

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

wahhh..num 6 itu betul..hahaha..num 7,reen x reti men dota la kim..hehehe.. :)

Norfatin Suraya said...

wehh apa niii , DOMO tu ayaaa punye ! huahuahua :P

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

x..x...tuh kak in punyeee..aya punyee domo yg kecik tuh..wahahaha

Norfatin Suraya said...

mana adaa , semua domo fatin punye, huahuahua.

oh btw mana gmbr lain ?

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

gmbr len dh kasi kak ar dh thru skype.mtk kt dy eyh...berzaman gak la pic2 tuh nk smpi kt dy..

~L~ said...

salam....reen,owg da bkk da blog.....
meh la singgah....hehehe.....
ni link dia....

http://noluckforme.blogspot.com/

rajen2 la singgah n komen ye.....

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com