Jun 26, 2009

♥ PeRHaTiaN!! SHaYe SUDAH TuKa LiNk BLoG Yg BaRu ♥

Salam cumee..

erm entri kali ni ditaip n dipost selepas berpkir hmpir berjuta2 kali..

ak rase dah smpi masenye utk ak tuka link blogku yg lama yg rasenye dah x beri pape makna dlm hdupku lagi..acehhh..


♥ kelihatan ak sedang berpkir sejenak di depan lptopku..haha ♥

♥ ak msih dok memikir tntg hal ni ketika dalam kuliah..walhal ezah,sedang tekun mendengar lecture atau mgkin die juga sdg berangan sptku..haha..

pic di atas selingan semata2..hehe

act dah lame ak pkirkan nak tuka link blog ni..


bukan lah kerna syg dgn link blog yg lama ni, tp kerna takot ada yg ter'miss' n ak jugak khuatir klo2 bil pelawat ke sini berkurang,,


walopon pd hakikatnyee blog ak ni xdela femes mana pon..haha..


tp yela kn,tnpa visitor n pengkomen2 dcni,sapela ak di alam blogspot ini..hehe


atas galakan si dia, ak rase tindakan ak tuka link blog ni wajar skali..


kerna link ini dah x memberi ape2 makna dlm hdupku..


bgi sesape yg terasa, ak mtk mahap byk2..

ak akui suatu mase lalu,link ni ak guna khas utk menghargai org yg ak pernah syg..


tp itu dahulu..


kisah itu sudah bertahun berlalu..


mgkin ada antara readers2 yg dah lama mengikuti blog tomot ni phm mksudku..


x perlu la rasenyee ak jelaskan lg ape mksud tersirat di sebalik kata2 di atas..


mungkin link blog baru ni akan menceriakan lagi hdupku yg dh mkin ceria ni..


yelah kan, blogging adalah salah satu dripada rutin harian ku..

blogging bagiku adalah same seperti makan nasi hari2..


mungkin ade setengah org klo x mkn nasi sehari pon ok lg, tp x bg ak..


klo x mkn nasi sehari, ak rase cm ade je yg x complete,,
haha..

sama la dgn membuka blog burok ni even tnpa menghapdetnyee..


ermm..ak rasa link blog baru ni sgt2 la seswai dgn blog ni..


http://reen-shuweety.blogspot.com


cute kan??hik2..

kepada kwn2 blogger sekalian,mtk tlg hapdet link blog daku yee supaya kalian bisa kemari lagi..


tukarkan yg lame kpd yg bru taw..


maceh byk2..
n rjin2la mai cni slalu..hehe..

lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

9 oRg SyG Sy:

ije said...

setuju. kang nanti lost contact ng kawan2 kat alam maya bila tak dpt kesan kita. kan?

ije pun tawakal je la hari tu tukar link. =)

pape pun, nanti ije update link reen k.

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

kak ije,kte dh kuat hati tuka link ni pon after tgok blog kak ije la..hehe..tnx kak :)

.Cik Nana. said...

tuka??
hmm.
let me know if it is confirmed :)

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

cik nana:sy udah confirm n udah pon menukarnyee sih..tq kerna mengupdate.. :)

Wan Salleh said...

udah ditukar link nye..jgn sodey2 yo..

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

udah sih...reen nggak apa2 donk..hehe

Anonymous said...

Order Cialis, Viagra, Levitra, Tamiflu. Get Cheap Drugs online. Buy Pills Central.
[url=http://buypillscentral.com/buy-generic-viagra-online.html]Discount Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu Drugstore No prescription[/url]. prescription generic drugs. Cheap drugs pharmacy

Anonymous said...

In addition to, we purvey deduct Cialis dispensary, which is somewhat impressive in use than other trendy discount Viagra now Erectile dysfunction Viagra chemist's shop online drugs.

Anonymous said...

Excuse for that I interfere … To me this situation is familiar. Is ready to help.

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com