Jul 13, 2009

♥ 3 iN 1 ♥

Salam cumee reader2 yg silent or yg x silent sgt..

ade ke cmtuh??haha..

dh bape ari ak x hapdet blog..tp pd entri kali ni ak akan cite sume2 cte yg ak simpan tok beberapa ari b4 ni..

sekarang ni kan, ak ade kawan baru..mereka sangat cute n manje..

..:: ni la mereka..bobo n momo :..


..:: mereka ske sangat berkepit camtu ::..

yg kiri tuh bobo (jantan) n kanan tuh momo (betina)..

bobo agak pasif..cover macho ciot..momo plak sungguh lasak..

nama2 mereka ni si dia yg kasi..hehe..cute kan?

ak ade jugak record video aksi luc*h mereka..

tp xley letak dcnii..haha..

xpasal2 usm label blog ak as pornography once again..wuuu T_T..

xmo!!!hahaha..

ok..cte laen plak..

pd malam sabtu yg lepas, ade jamuan ramah mesra dgn 1st year..

jamuan utk senior dan junior kos audio n speech..hehe..

tnx pd adek2 2nd yr yg menganjurkannye.. :)

..:: welcome to USMKK utk cumee adek2 1st yr..kpd audio 1st yr,camat bergembira dgn class yg asik batal..hahah..n sila jangan mengeluh utk menggantikan class pd study week n exam week..haha.."sesungguhnye kite perlu menerima hakikat itu," kata Dr.Normani ::..

ok..cte laen pulak..harap sabar membaca smpi ke noktah akhir..

hari ni ak mendapat kiriman dari si dia yg kusyg..

..:: zu kate tulisan nas chanteq..haha ::..

kandungannye adelah rahsia..weee ^__^

macehhhhh dia utk segalanyaa..

maceh jugak utk ang pau di dalam itu..sungguh reen tergelak bile cyg letak ang pau itu bersama barang2 yg laen..

maceh jugak pd zu yg cumil bak korean girl (zu suh mention..haha) kerna sudi ambilkan bungkusan ni di pejabat desa ptg tadi..

ak x sempat nak p amek cndri sbb ade clinic di ORL smpi kul 230pm..

pastu ade class hearing aid pulak kul 230..huh!!

sgt penat..

hari rabu ade clinic lagi..smoga ak tabah n kuat..

notakaki: sok klate cuti kerna ade pilihanraya manek urai..yay!!clinic sok batal..haha..*sile undi ye pada yg sudah cukop umo*..hehe..

lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

13 oRg SyG Sy:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

xdela cntik mne pn tulisan nas..hehe

minju_sushi said...

nas : eleleh,, nas owg dah puji.. terima la..hehhe

reen : ade ek kte soh mention???
hahaha tegelak kte x pasal2.. oit t bobo n momo ade kwn tau... t kte pileh yg jantan agresif betine la pasif... hahaha bahaye sungguuh!!

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nas:x nak ngaku lak diye..nyampah ai!!haha

zu:xde eyh zu??hahaha..zu pon nk beli ek t?ok2..t kte kwnkan mereka nak???jom2..klo jantan agresif,senangla zu dapat baby2 baru..ni si bobo asik jual mahal je..momo nak spe**a diyee..hahahah..sshla kte nak dpt baby bru..wee ^___^

izzahsakinah™ said...

Comey comey. Aik, hari tu kt gi 308 takde pun. Ke kt tak perasan? Aigoo. I'm like having attention deficit disorder lately -___-

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nad:ritu mmg xde..sbb kte x smpi seminggu bersama mereka..heee

tukang telinga said...

reen baru jadi ibu untuk beberapa hari..jadinya..jadual harian nye sungguh padat..

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

izza!!!!!!!:hahaha,,pandaiiii izza..kte ade baby baru..tuh yg bz ckit..haha..

Wan Salleh said...

wa..best nye ada kwn br..wan ada satu dua nasihat:
jaga lah mereka seadanya..
jgnlah kedekut berbelanja utk mereka..
belailah mereka dengan sabun johnson..
sentiasa bc kan bedtime stories sblum mereka tidor..
sentiasa mendengar keluhan mereka..
pastikan mereka menyiapkan latihan sudoku..
juga pastikan mereka gunakan olay UV protection jika dibawa bersiar2..

kalau ada lg nnt wan tambah..
semoga mereka menjadi wonderpet yang cemerlang gemilang dan terbilang..

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

wan!!!!!!!!!!!!!!eeee..klaka r..tetel reen normal taw..diye x behave mcm manusia pon...klo die behave cm manusia n perlukan sume2 yg wan senaraikan tuh,,konpem reen x bela diorang..hahaha..

minju_sushi said...

wan:nasihat tu cam tok org yg de baby je... hak3

reen: kte rase cam nk beli tetel je esok... hmmmm~~

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

zu....mahu beli kah??jom2..kte cari jom sok..hehe

dynac3064 said...

aku sje jek nak komen..

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

eleh ko..hehehe..

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com