Jul 6, 2009

♥ JoM MaSuK SkOLa ♥

Salam cumee..

hari ni dah masuk hari kedua sesi persekolahan di usmkk..

tahniah kpd sumee yg berjaya melangkah setapak ke hadapan..

syuko jugak kerna msih berpeluang tinggal di ostel lg..

sem ni ak dapat DM1,bilik 308..

maila dtg klo borink,sbb ak pon borink gak..haha

*jilah rumet lamaku kate diye rindu ak,,jilah,klo awk bace entri ni,maila blik kte..tp air teh special xde..haha*

dari semalam smpi ptg tadik sume blog di alam blogspot xley bkk sbb di block oleh USMkk nih..

ade ke ptot blog ak disenaraikan dalam category pornography..

x baek taw!!!

nasib bek mlm ni dah ok lik..

hope jgn la block blogku n blog2 lain..

menghapdet n mengusha blog dah jadi mcm kewajipan ku sehari2..

ckp pasal bilik baru pulak:

1-ak dapat bilik double macam sem lepas..
2-ak dapat rumet mse ak 1st yr dolu..senang la kn?xpyh membina ukhuwah yg baru..haha..*ciot jep*
3-air kat toilet kecik berbanding aras ku yg lame..myb sbb tingkat 3..air ssh nak smpi..betul kah?haha..
4-nik aminudin kate ak ley turun 20kg abes sem nati..klo ak xtrun jugak,ciap ko nik!!haha..

sem ni dah stat masuk clinic..

sgt berdebar tp sgt x sabar..haha..

ptg tadik ak n kwn2 coursemate yg laen pi maktab perguruan kota bahru utk setup tmpt pameran..

sok n lusa kami kne wat pameran pasal masalah pendengaran la cam bese..

program ni klo xsilap la kn,khusus utk kanak2 khas..

so byk la booth yg berkaitan dgn mereka ade di sana..

smoga dgn melangkahnye ke sem yg baru ini, kte same2 berubah ke arah yg lbh baek lg..*poyo gile reen..haha*

NoTa KaKi: Kaki ku masih sakit selepas mengangkat brg dri stor bwh ke blik baru pd hari pertama menjejakkn kaki di USM..huk2..panadol extend dah 8 biji ak telan,x baek2 lak tuh..hukkkkk..nak mama!!!!!!~~

lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

4 oRg SyG Sy:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

turun 30kg la..hehe
air skit? tu mknenye kne jimat air..hehe

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

trun 5kg pon ssh gilak..hahajimat?xyah la jimat2..haha

AjemiPutraNobita said...

ala, sng jer turun berat bdn...buat la amal ibadat...kurangkan berat dosa tu...hehe

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hehe..baekkk ajemi..~

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com