Nov 19, 2009

♥ SaYa KeMBaLi.. ♥

SaLam Cumeeee...

wahahaha..lame gile2 dah asenyeee x hapdet blog yg comot ini..

hmmm..bil visitor pon dah makin kurang...wuuuuu...

sokongan shumee masih diperlukan..

nak aktif balek cemule...nak aktif cemule...

٩(●̮̮̃•̃)۶

currently ak kat jb yg terCHENTA..


lame dah asenyee x lik uma..

raye aidilfitri tuh last la lik uma...

rinduu yg dah x tertahan2..

final exam pown dah berlalu..

teringat akan kenangan2 sebelom study week bermula, ak dan kwn2 yg sgt bz dgn healthex..

kenangan2 ketika study week yg masih penoh dgn class2 ganti..


tabahnyee ak ketika itu..uh,mungkin dah terbiase kowt,,,

demi DR NORMANI, ak sanggup datang cls tyme study week..

tak mengapala..

OSCE (praktikal exam yg juga telah berlalu)..

bersyuko atas segalanya..

AND skrg ni ase nak sgt2 tgok wayang, tp lom ade owg ajak kua..wuuu...

mungkinkah sumee msih belom pulang...??

ಥ_ಥ

ujan yg masih x mawu berhenti membantutkan lagi hasratku..

lame dah asenyee x mencuci mate di joho terchenta..

pd kwn2 yg dah ade kt jb, especially wunny,aety,iera,zureen,julie,juf,kurt...

weyh,ble nak hang out ni weyh..winduu kt korg dh ni..

jom tgok wayang,men boling ke,karaoke ke..jom2..

lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

10 oRg SyG Sy:

hanisah said...

reen,

hepi oliday! ^^

jmpe lg next sem..hehehe..

babymiLosh said...

wenduunya nak lik jb! uwaaaa T_T

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nisah!!!:hehehe..hepy oliday 2 u 2..udah lik uma lom kamu?

mila:weee...jb sgt besh!mila katne tuh?nape xlik lagi?

Mohd Nasri Md. Nasir said...

jom tgk wayang..hehe

hanisah said...

mesti laa dh balik umah.

hehehe...

balik umah kje td0 je...sbb ujan n sejuk..

wakaka~

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nas:jom2..hehehe..
nisah:ohho..ok2..heheh..hv a nice day dear!~

Nashdi said...

Kurt??
hoho...

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

kurt is one of my frens to0 ryte?bluweksss..

Izzah.Sakinah said...

Reen, happy holiday! ^___^

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nad:epy olday 2 u 2!!~

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com