Aug 11, 2009

♥ CaMaT HaRi JaDi ATiKaH ♥

Salam cumee..

mawu crite kisah di chim cum pd ahad mlm yg lepas..


kami satu kos pi mkn cim cum di food village lagik..hehe..

errr..xde la 1 kos..kak emy,wan n laili xde..

bile la agak2nyee dpt kua satu kos termasuk najmi skali ek?

ermm..t klo kua lagi, hope sume ade...wee ^^

tp klo ley, pasni xmo mkn kt ctu lagik..agak mahal gile la jugak..

sate MALAYSIA pon sodap..better than food village..*bg ak ler*

sy x reti edit pic mcm nad..

so disertakan sume pic terpilih..

okeh..jom layan pic kami..

:: kami semua ::

:: posing dulu b4 mkn!! ::

:: mereka semangat utk makan!! ::

:: hekeleh dorg ni..time makan pon nak discuss2 kaa??haha..siyes je muke..xley blah..haha ::

:: posing ala2 manje gitu..haha ::

di kesempatan yg dh x sempat n terlambat ni, ak mawu mengucapkan camat ari jadi pd atikah ghazali yg ke 21!!!

camat hari tuwe ye ika..xmo nakal2 kerna kamu lagi tuwe dari kte..haha..


lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

22 oRg SyG Sy:

izzahsakinah said...

selamat menginjak usia 21 kepada Reen. eh, Ika :p

hehe. kt vote yong tau foo lebih dari chim chum ^----^

p/s: hari tu gi makan sate kat tanjung chat. sedapp~~

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nad,,kte mude lagikk..hehe..x lame je lagik padahal nak ke 21..nad2,t mkn sate kt tg chat la..nak2.!!

hearing aid warna warni said...

nanti kt wat makan2 lagi nak?sonok la!!disamping dapat mengeratkan ukhwah!ehehhe..atikah!happy birthday ye!kawan2 semua..sayang kamu semua ^___^

izzahsakinah™ said...

JOMMM!!
yadaa yadaa~

hearing aid warna warni lg said...

huish!semangat nad!jom juga!ehehehhe..mahu2!

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hearing aid warna warni ni izza ke ezah ke zu ke sape ni??hehe..jommmmmm..bab mkn mmg sy ske..heeee $_____$

atikahsibefdaygirlybaek!! said...

saya amat terharu dengan penghargaan ini..harap azrin lagi komited untuk mem'publish'kan lagi nama atikah dalam blog azrin ini..terima kasih kawan2 diatas semua usaha meraikan hari lahir saya ini..kawan2 yang belum join "da' club of 21"..you are welcome especially to audihuhaaaaahu..sekian la ucapan dari saya yang terlampau baik..!!!

p/s:jom g make sate plak!!!!!!

atikahsibefdaygirlybaek!! said...

saya amat terharu dengan penghargaan ini..harap azrin lagi komited untuk mem'publish'kan lagi nama atikah dalam blog azrin ini..terima kasih kawan2 diatas semua usaha meraikan hari lahir saya ini..kawan2 yang belum join "da' club of 21"..you are welcome especially to audihuhaaaaahu..sekian la ucapan dari saya yang terlampau baik..!!!

p/s:jom g make sate plak!!!!!!

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hahaha..smpi 2 komen atikah..excited sgt la tuh..hahaha..klaka la atikah niii..atik!!!jom2..nak mkn sate..lapa sate dh niiii..lapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

mizslipcore said...

reen!! gmbar kami semua tp saye tiada d situ,, huhu,,, :(

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

ye sy tawu..tp itu shj gmbr semua yg sy ade..gmbr semua yg kamu ade myb ade di cam nad or fifah,,,maap deh..tp pic kamu kn byk di bwh2 itu..huuuu

minju_sushi said...

ok2.. jom nk mkn lg!!mlm tu besh la suke2.. epy beday pade atikah lg skali hehe (waaa t u a daaaaaaaa) hehe

p/s: korang best nye rini nk balik lalala~~

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

jom balik!!camat pulang kwn2..

cahaya malam said...

salam..

slamat hari jadi..

moga berjaya duniawi dan ukhrawi..

;)

Siti said...

Klik sini untuk membaca kisah En.Azizan4444 dari tinsusu87.blogspot.com

Seorang blogger yang menyedihkan.

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

siti??x jumpe pon entri menyedihkan dlm blog en azizan nii,,

Mohd Nasri Md. Nasir said...

dia bakal 21 gk..haha

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

lom lagik..haha

ije said...

waa.. ije x penah merasa cim cum kat food village tu. padahal dekat sangat dengan maktab. ehe.

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

pi la ase..sdap taw...hehe.. :)

Huda yang comel lote bakal bin Dr. hahahhahaha said...

Thanx la.. sorry lambat. x sangka i comel. hehehhe

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

eleh..pasan la u nii..hehe

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com