Aug 22, 2009

♥ HaPPy FaSTinG ♥




Salam cumeee...

hye2..1stly nak ucap tanx pd readers2 yg setia usha blog comot ni slalu walopon dh lame x dihapdet..

ade org tuh hari2 tny ak ble nak hapdet blog sbb dh borink tgok blog yg dh berhabuk ni..hehe

act ak mmg tngu malam ni utk hapdet n meng'wish' camat berpose di bulan Ramadhan yg mulia ni pd cumee muslimin n muslimat di luar sana..

smoga kte mendapat segala keberkatan yg diberikan pd bulan yg mulia amat ini..

hmmm..taun ni merupakan taun ketiga ak n fmly berpose tanpa papa tercayunkkk..

n sedar x sedar dah genap 2 taun papa pergii menghadap ilahi..

n buat sekalian kalinya kami cumee bersahur n berbuka tnpa papa..

n buat sekalian kalinya tiada lagi kedengaran suara papa membaca doa buke pose..

n xde lagi dgr sore papa bising2 ketika sahur ble adek2ku liat nak bgun sahur..

uhuukkk..sungguh benar terasa kehilangan papa tersyg tatkala bulan mulia ni muncul lagi..

ermm..ak dah besa!! BIG GIRL DUN CRY!!

sdg cube menahan air mata dari mengalir..

MyEm0.Com

sbb ak x ske menangis utk hal ini..

ak slalu berdoa semoga papa aman di sana..amin..

bile dipikirin, byk benda yg ak pernah janji dgn papa yg masih belum ak tunaikan..

pa,sorry!!

MyEm0.Com

pa, yin janji akan study rajen2 supaya ley tunaikan hrpn papa n segala pomish2 yin dulu mse papa masih ade..

yin jnji akan jadi anak kebanggaan papa n mama..inshaAllah..

sesungguhnya, doa papa sentiasa menemani di setiap penjuru hidup kami cumee..

papa,yin syg papa sgt2!!

teringat kate2 kwn baek ak mse skola dulu..

"azrin mmg anak papa diye..ckit2 papa..ckit2 papa"

haha..mmg betul pon..

mase papa ade lagik, sume benda akan kuceritakan pada papa..setiap hari..diulang,setiap hari akan ku tepon papa utk mengadu hal itu dan ini..

klaka klo ingt..klo papa angkat fon ble ak col, dialog fevret papa,

"salamekom,,haaaa yin..pe cerite hari nih??"...

dialog ni la yg papa gne tiap2 hari ble jwb col ak..hehe..

tp xpe ak dah besa..alhamdulillah ak ley hdup hepy di samping mama n my broZ yg gile2 n kwn2 yg ak syg bangat walopon tnpa kehadirannya disisi..

erm k la..byk dah ak bebel kan ni..

sok malam pas buke, kene lik USM dah...

x bestnyaa..dah la ahad pagi CA research method menanti..menciiiii2..

camat berpoceee skali lagi dan camat meningkatkan amal ibadah kpd kamu cumee..

salam..papai~~

MyEm0.Com

lots of lurve,


♥..Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar KETAWA..Dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA..♥

19 oRg SyG Sy:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

selamat berpuase..hehe

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

camat berpocee wahai kamu yg mawu weight loss..buweksssss

Fatin Filzah said...

selamat berpuasa.
awk, tabahkan hati menempuh segalanya
walaupun xsemuanya indah.

;) ramadhan kareem.

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hye..camat berpocee jugakk..tnx atas nasihat tuh..maceh byk2..

HIZAMI said...

slmt berpuase...

c0mey lagu neh~

DarkArtz said...

Selamat Menyambut Ramadhan...........
semoga amalan kita pada Ramadhan kali ini lebih baik daripada Ramadhan yang lepas.........

princess_ida said...

reen cyg..IDK bout ur late papa. takziah..b strong.cyg kamu..
mwarhh++

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

zami:camat berpocee gak pd kamu..haah,,cumel kn?kn2?hehe

azahiri:hye2..salam ramadhan juge pd kamu..smoga segalanye baek2 shj..hepy fasting!!

ida cyg!!!:tq!!lebiu tooo..ummmuuuahhhxxx

hanisah said...

reen..reen sgt tabah laa..
mesti papa reen sgt bangga ade reen..=)

neway, camat p0se!

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

hehe,,camat pocee gak utk nisah yg cute!!

ASSILA. said...

selamat berpuasa jgk! ;DD

zawal said...

salam ramadhan saya ucapkan.semoga ibadah yg dilakukan diterima dan diberkati.Amin..

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

assila:camat berpoceee deh..
zawal:camat poceee jua..hehe

izzahsakinah said...

senanye hari tu nak cakap kat Reen, nak gi bilik Reen lagi kalau ade kek batik. sekali macam .. err.. puasa la. apa daa =D

Reen, happy fasting too. Ramadhan Kareem ^___^

p/s aa. baru boleh nak tinggal komen. geram daku ngan internet neh. huhu.

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

nad...kte ade bwk lagik kek batik..tp kali ni lbh kp biskot..bkn kek..kerna sy kurgkn susu..jadi,die ase cm biskot2 ckit n xlembut mcm ritu..hehe..klo nak,maila...byk lagik...

nad:hepy fasting gak..nape ngn tenet kamu??bgusla klo dh ok..hehe

izzahsakinah said...

waa .. sedap sedap ..
tenet puase. terkejut tetibe puase, tu pasal kot dia pening2 lalat. slow Ya Rabbi. tgh2 buat keje kang tetibe dia berenti loading. kesabaran betul T____T

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

adekah streamyx?klo streamyx mmg pon..ske wat hal..at least sebulan skali..sabar jela..

farah said...

selamat berpuasa

:)

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

camat berpocee.. :)

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com